03 February 2007

Ramalan Mama Laurent di tahun 2007


Teropong Ny Laurent di Tahun 2007
Banyak Bencana dan Jangan Tunda Menikah

Tahun 2006 telah terjadi berbagai bencana. Dari menyemburnya lumpur, gempa bumi, gunung meletus, kebakaran hutan sampai banjir bandang yang melanda di sejumlah daerah di Indonesia. Harapan kita memasuki tahun baru, adalah keadaan yang lebih baik. Terus, apa kata Ny Laurent Pasaribu dalam meneropong tahun 2007 yang segera kita masuki ini?

------------ ---

TAHUN 2007 dalam zodiak Cina adalah shio Babi Api. Menurut Ny Laurent, dalam tahun Babi Api yang sebentar lagi akan menggantikan tahun Anjing Api, akan terjadi banyak bencana dan kecelakaan. Sebagaimana sifat hewan babi adalah suka menyerang secara membabi buta, maka secara umum tahun 2007 menurutnya merupakan tahun penuh kejutan luar biasa. "Namun, di sisi lain, tahun ini sangat istimewa karena menuntut kejujuran dan perdamaian. Di berbagai bidang akan terjadi kemajuan dan penemuan-penemuan yang mengagetkan. Di tahun ini, orang mudah mencari uang terutama yang berkaitan dengan seni dan fotografi, meski ekonomi menunjukkan pertumbuhan yang tidak besar," kata Ny Laurent.

Ihwal bencana sudah diperlihatkan tahun ini di mana imbasnya masih terjadi di tahun 2007. Gempa bumi, tanah longsor, gunung meletus, banjir besar, jatuhnya pesawat dan tenggelamnya kapal laut silih berganti terjadi sepanjang tahun 2007. Ingat, tahun 1983 yang tahun shio Babi terjadi gelombang panas, tahun 2007 yang merupakan tahun shio Babi Api kembali akan terjadi gelombang panas cukup lama yang akan menimbulkan banyak korban. Di seluruh Indonesia, terjadi kemarau panjang dimana mengakibatkan tanaman gagal panen.

Pada kesempatan itu, Ny Laurent mengingatkan ramalan Joyoboyo bahwa Pulau Jawa akan terbelah menjadi dua. "Nah, bencana lumpur PT Lapindo di Jawa Timur tak teratasi dan mohon berhati-hati. Kemungkinan besar di Jawa Timur akan terjadi tanah longsor yang cukup luas dan angin kencang yang menimbulkan udara yang dingin sekali. Di Jawa Tengah dan Indonesia Timur, ada gunung berapi meletus, namun bisa diatasi oleh aparat setempat, sehingga korban yang jatuh tidak banyak," tuturnya.

Dalam dunia politik di Tanah Air, terjadi gonjang-ganjing, namun hanya sekejap. Tiga puluhan partai politik baru terbentuk dan semua mendaftar untuk Pemilu 2009. Presiden Susilo Bambang Yudhoyono (SBY) dan Wapres Jusuf Kalla (JK) didemo dan dicoba dipreteli kekuasaannya di DPR, tapi duet ini tetap perkasa dan kompak.

Sekitar Januari sampai Juni banyak terjadi peristiwa luar biasa. Kejahatan karena narkoba terus marak dan kekerasan di mana-mana terus mewarnai masyarakat sepanjang tahun 2007. Yang mengejutkan, ada delapan orang terkenal akan meninggal. Dua orang dari militer yang sangat dikagumi, dua orang mantan menteri dan dua orang perempuan yang dekat dengan kekuasaan. Pemberantasan korupsi memang dilakukan tapi hanya menyangkut pejabat paling bawah dan sepertinya tampak tebang pilih.

Di bidang usaha bisnis, Ny Laurent menganjurkan agar para pengusaha jangan mendirikan mal atau usaha supermarket yang sudah menjamur di Jakarta dan kota besar lain di Indonesia. Bisnis ini kurang menjanjikan dan sudah tampak mal di negara kita sepi pengunjung. Usaha yang cepat maju adalah bisnis di bidang kelautan, makanan cepat saji (restoran dan katering) dan event organizer (EO). Karena sudah tak ada lagi gangguan teror bom bunuh diri dan travel warning sudah dicabut, makin banyak artis asing -- terutama musik pop -- berlomba-lomba mendatangi dan ingin main di Indonesia. Di awal tahun 2007 sampai Maret 2007, dua band ternama dari mancanegara tercatat sukses manggung di Jakarta.

Bidang pariwisata, sedikit terlihat titik cerah. Makin banyak wisatawan mancanegara melawat ke Pulau Bali, terutama dari Cina, Jepang dan Korea. Juga dari Timur Tengah yang kaya petro dolar, akan banyak menghambur-hamburka n uangnya di Bali dan tempat wisata lain. Tempat clubbing dan hiburan malam lainnya bertaburan di Jakarta, Bali dan Yogyakarta. Sayangnya, diperkirakan pengunjung tetap sepi mendatangi tempat-tempat dugem itu. Mereka lebih suka melihat tontonan adat dan tradisi yang di negaranya tidak ada. Keamanan mulai ditingkatkan seiring dengan ancaman Australia agar warga negaranya tidak mengunjungi Indonesia. "Bali yang terpuruk tahun silam akibat bom Bali dua kali, tahun 2007 mulai bangkit kembali. Asal orang-orang dan pejabat yang mengurusnya bekerja jujur, adil dan disiplin. Jangan lagi berbuat korupsi dan bekerja asal-asalan, " urai Ny Laurent.

Walau ditengarai tahun 2007 sebagai tahun penuh kekerasan dalam rumah tangga, toh Ny. Laurent mengusulkan agar pasangan yang akan menikah, sebaiknya segera melaksanakannya di tahun Babi 2007. "Menurut perhitungan, menikah pada tahun 2007 sangat baik. Juga bagi wanita, akan cepat hamil dan punya anak. Jangan tunda menikah di tahun 2007," sarannya.

Akan tetapi, tahun 2007 juga masih dipenuhi pasangan yang bercerai, terutama kalangan artis dan pesohor. Umumnya yang menggugat cerai adalah perempuan, tapi di tahun 2007, perceraian berjalan mulus, tidak ada lagi kasus rebutan anak atau rebutan harta gono-gini. Bahkan, ada tiga pasangan pesohor yang mencabut kembali gugatan cerainya. "Kawin cerai ini memang sulit dihindari. Ini akibat pengaruh shio Babi Api. Yang positif, mereka yang telanjur bercerai akan menyesali tindakan dan keputusan mereka. Mengenai siapa artis baru yang menonjol di tahun 2007, Ny Laurent tidak melihat ada yang menonjol.

Dunia malam, glamour, hura-hura dan foya-foya masih banyak artis yang menerapkannya. Bahkan, yang sangat disayangkan, ada beberapa rohaniwan yang kawin lagi dengan kalangan artis secara siri (diam-diam). Sebuah peristiwa besar akan terjadi di bulan Agustus atau Oktober, tiga artis populer akan meninggal. Satu orang karena sakit, satu lagi akibat over dosis dan seorang bintang muda meninggal karena misterius. "Biar bagaimanapun, sebagai manusia kita tetap dituntut rajin berdoa dan beribadah, agar musibah dan bencana dijauhkan dari kehidupan kita. Termasuk musibah yang menimpa diri kita sendiri, terutama di bidang obat-obatan dan lingkungan," tandas Ny Laurent. (pik)

sumber : http://mmunri.blogspot.com/

02 February 2007

Psikotest Mengejutkan!


mungkin temen temen pernah mencoba test ini di waktu yang lalu, tapi bagi yang belom masih boleh kok, di coba..

Aq uda nyoba beneran nih Psikotest. Asli mengejutkan! Lumayan buat bahan senyam-senyum sendiri...Lumayan 'ngena' koq. Tapi baeknya jangan diisi barengan ma Pacar deh...daripada ketauan belangnya gt loh!

Pertama-tama siapkan bolpen dan kertas. Waktu memilih nama, anda harus memilih orang yang anda kenal. Jangan terlalu banyak mikir, tulislah apa yang ada di kepala anda.

  1. Pertama-tama. tulis angka 1 sampe sebelas di kertas anda. ( secara vertikal )
  2. Tulis angka yang paling kamu senang (antara 1-11) di sebelah angka No.1 dan 2.
  3. Tulis 2 nama orang (lawan jenis) yang kamu kenal, masing-masing di No.3 dan No.7.
  4. Tulis 3 nama orang yang kamu kenal di No.4, 5,dan 6. Disini kamu boleh menulis nama orang di keluarga, teman, kenalan. Siapapun OK. Cuma harus yang kamu kenal.
  5. Di No.8 sampe No.11 kamu tulis nama judul lagu yang berbeda-beda.


NAH...Ini jawaban dari game nya.

  1. Anda harus memberitahu ke orang yang anda tulis di No.7 tentang Game ini.
  2. Orang yg anda tulis di No. 3 adalah orang yang kamu cintai.
  3. Orang yang anda tulis di No.7 adalah orang yang kamu suka, tetapi bertepuk sebelah tangan.
  4. Orang yang anda tulis di No.4 adalah orang yang anda rasa paling penting bagi anda.
  5. Orang yang anda tulis di No.5 adalah orang yang paling mengerti tentang anda.
  6. Orang yang anda tulis di No.6 adalah orang yang membawa keberuntungan pada anda.
  7. Lagu yang anda tulis di No.8 adalah lagu yang ditujukan untuk orang No.3.
  8. Lagu yang anda tulis di No.9 adalah lagu yang ditujukan untuk orang No.7.
  9. Lagu yang anda tulis di No.10 adalah lagu yang melukiskan apa yang ada di hati anda.
  10. Terakhir, Lagu yang anda tulis di No.11 adalah lagu yang melukiskan hidup anda.

01 February 2007

Women..They're confusing,arnt they??


Coba kerjain quiz dibawah ini, untuk ngelihat seberapa jago-nya kamu dalam memikat lawan jenis!


1. Three attractive women are standing a few feet from you at a local bar. You want to start an interesting conversation with them that gets their attention. What's the best way to start it?

A. Ask them what their astrological signs are.

B. Say "Hey, you are the three most beautiful women in here,
can I buy you a drink?"

C. Tell them you need a woman's opinion, then ask them whether they
think it's cool for older men to get together with younger women,
like Michael Douglas with Catherine Zeta Jones.

D. Walk straight up to the most attractive one and say "Can I have
this dance?"

The Answer:

Even if you don't have a lot of experience approaching women, you can guess that most have heard lines A, B and D dozens of times before... and probably dozens of times that night.

The best answer is C. Asking their opinion about a current relationship trend is original, andshows them that you're in touch with what's going on.

And most importantly, it opens up the floor for all kinds of great conversion.

In fact, after approaching a group of women with this topic, I'd be surprised if any one of them let you walk away without giving you her opinion on it.

Use it.


2. You're out on a date with a woman that you feel really attracted to. You can't tell if she likes you or not. What's the best way to find out?

A. Ask her outright "Am I your type?".

B. Kiss her.

C. Put out one of your hands and see if she gives you hers.

D. Say "You really have the hots for me" in a playful voice, andsee how
she responds.

The Answer:

While Answers B and C aren't bad, D is clearly the best. Joking with a woman this way says all the right things, and instantly lets her know that she's dealing with someone who "gets it".

"Am I Your Type" is a question you should NEVER ask a woman... because as soon as you do...

You're not her type anymore!

Asking a woman a question like this tells her that you have ZERO confidence in yourself.

Think about it... would a confident, successful guy ever ask a woman if he was her type?

Absolutely not... because he would already know the answer...

It doesn't matter!

The only thing that matters with a woman is whether or not you can create that gut-level feeling of attraction inside of her.

When you know how to make a woman FEEL ATTRACTION for you, it doesn't matter if your short, fat, bald, etc... she'll pick out the things she DOES like about you... and ignore the rest.

And here's the good news... making women feel attraction is a skill that ANY guy can learn.

Read on.


3. You're talking to a cute girl that you just met in line at the bank. She's funny and playful with you. You want to get her phone number. Which is the best way to do it?

A. Ask her if she'd like to go out on a date with you sometime.

B. Glance at her bank papers to find out what her name is. Later,
look her number up in the phone book.

C. Ask her what her favorite restaurant is, then offer to take her there.

D. Say "Give me your phone number... here's a pen".

The Answer:

Getting a woman's phone number is no big deal, and there's no reason to make it so.

You don't have to offer to take her on a date... and you don't have to "bribe her" by offering to take her to her favorite restaurant.

Here's the deal...

An attractive woman can get a free dinner any time she wants. But finding a confident and powerful man is an entirely different story.

So be a man. Tell her to give you her number.

Oh, and if you ever get the urge to look up a girl's number in the phone book, do yourself a favor.

While you have the book out, turn to the "Psychiatrists" section.

There are people you can talk to about this. Really.


4. You're out with a woman for the first time, and you're having a cup of coffee with her. She looks at you square in the eye and says "So, what kind of car do you drive?". What's the best way to answer?

A. "I drive a 1976 Ford Pinto station wagon. Yellow. Why, what do
you drive?"... all in an overly-serious, sarcastic tone.

B. Tell her what you really drive.

C. Say "Can't you think of something more interesting to ask me? What
is this, an interview?"

D. Laugh and say "I don't drive... my mom gives me rides everywhere".

The Answer:

When a woman asks you a "routine" question like this, it's the PERFECT opportunity for you to separate yourself from every other guy she's met.

Many guys would take this opportunity to brag about what kind of car they have. Others might show a lack of confidence by acting apologetic about driving a car that's not "hip".

By throwing a sarcastic answer back at her (Answers 1 and 4), you show her that you have a good sense of humor, and you avoid coming off as an insecure guy who actually cares what she thinks.

But... with Answer 3, you can REALLY take it to the next level by calling her on asking you a routine and boring question.

Doing this clearly demonstrates a few things:

1. You don't "seek approval" or try to impress women

2. You aren't impressed by material possessions, and you subtly look down on her for judging people by them

3. You date a lot of women, and don't have time for a woman who is anything less than exceptional!

Most importantly, this subtly communicates that YOU are the selector, and YOU are the one who is sizing HER up and deciding if you're interested in pursuing the relationship.

This type of communication shoots straight to the pulse of a woman's attraction mechanisms, and lets her know right away that there is just "something about you"... and she'll stop at nothing to find out more.

Now that's what I'm talking about...


5. You're on the phone for the first time with a stunning model that you met through a friend at a small party. You've talked for a few minutes, and you want to ask her out on a date. What's the best way to do it?


A. Say "Hey, I'm busy today and tomorrow, but let's get together for a cup
of Starbucks on Wednesday. We can meet for fifteen minutes, and if
you're psycho, I can run away".

B. Tell her that you really want to take her out, and offer to pick her up
and take her to one of the nicer restaurants in your area.

C. Ask her in a friendly, casual way if she's be interested in going on a
date with you, then, if she says yes, invite her to have dinner with you.

D. Tell her that you've been thinking of her a lot since you met her, and
ask her if she's been thinking of you. If she says "yes", ask her if you
can take her to dinner sometime soon.

The Answer:

First of all, before you take a woman on a "date", I think you should ask yourself WHY you're thinking of taking a woman on a "date".

When you ask a woman out on a "date", it says a lot of things all at once...

It says that you've already made up your mind that you like her, are interested in pursuing her romantically, and are willing to invest your time and money to demonstrate that to her.

Even worse, most guys ask women out on dates because they feel that they need to offer a woman something in exchange for her time and attention. Asking a woman on a date is usually a way of MANIPULATING a woman into going out with you. It's basically saying to her "I'm not confident that you'd enjoy spending time with me just to spend time with me, so I'm going to throw free dinner into the deal, hoping it will persuade you". This is a form of giving your power away, which, as I mentioned, is usually a fatal mistake.

I really believe that until you have learned how to keep your power for yourself with new women that you meet, it's best to stick to coffee or tea for "dates". When you say to a woman "meet me for a cup of tea and some conversation", it communicates a very different message. It says, in effect "It's just gonna be you and me and our conversation".

Now, if the tea and conversation is enjoyable, and you want to spend more time with her, ask her to go shopping with you. I think that malls, alternative "hip" areas of town with lots of shops, and outdoor markets are FANTASTIC places to go with women. There's a lot of variety, and the conversation is almost built in. There are lots of chances to laugh, have fun, and enjoy yourself... which is what women want far more than free food.


6. You're walking down the street, and you come to a street corner where a beautiful woman is standing. You really want to talk to her and see if she's single and interesting. What's the best way to do it?

A. Tell her you're lost and ask for directions.

B. Compliment her on her looks, then ask her if she is married or has
a boyfriend.

C. Say "What's a beautiful woman like you doing in a place like this?".

D. Casually say "I realize that most men probably judge you on your looks and think you're unapproachable... but I thought I'd give you the benefit of the doubt and see if you're friendly".

The Answer:


A lot of guys come to me and ask "How can I approach a woman without her thinking that I'm trying to pick her up?". Of course, I always shake my head when I hear this kind of thing.

DUH! Give me a break... like any attractive woman you talk to is going to think ANYTHING other than "He's trying to pick me up". Cummon.

What most guys never realize is that most of the other guys who have approached that attractive woman did basically the SAME THINGS... and that those things didn't work. In other words, probably 300 of the 300 guys who approached her in the last week tried some corny pick up line, asked her if she had a boyfriend in a "you're so beautiful and you'd probably never date a loser like me" tone of voice, gave her a compliment about her looks hoping that she'd ask THEM out, or some equally vomit-able lame technique.

So do something COMPLETELY different. Approach her with the attitude that YOU are the one giving her a chance to prove herself, as demonstrated in Answer D. There's no better way to immediately set you apart from the rest of the loser guys she's met that day.


7. You've been out on a first date for three hours with a woman that you feel very attracted to. You think she likes you, but you can't quite tell for sure. You want to kiss her, but you're not getting any "signals". What should you do?

A. Ask her if she would mind if you kissed her.

B. Say "Are you as attracted to me as I am to you?".

C. Reach over and stroke her hair, see how she responds...
if she seems to like it, kiss her.

D. Tell her to close her eyes, and then kiss her lips gently.

The Answer:

I used to have no idea if a woman was ready to be kissed.

I could be sitting there talking to her, thinking to myself "Wow, her lips really look nice..." but I didn't know what to do next. This would often leave me kissless, and many times kissless for good, as I didn't get another chance.

Here's what I do now:

If I've been talking to a girl, and I want to know if she's ready to be kissed, I'll reach over and touch her hair while we're talking and make a comment about it. I'll say "Your hair looks so soft" and just touch the tips of it.

If she smiles and likes this, I'll reach back over and start stroking it again, but this time I also glance down at her lips and back up to her eyes a couple of times. If she lets me keep touching her hair, I know that she's ready to be kissed.

By using "The Kiss Test" I've been kind and complimentary, but by being very SUBTLE about it, I haven't given her anything she can object to. I now have a way of knowing if she's ready to be kissed that NEVER gets me rejectedÑand I know within 5 minutes what it used to take me hours or days to figure out...


8. You've just met an attractive woman at a local coffee shop, and she gave you her number and email address. You really thought she was beautiful, interesting, and funny. How should you follow up with her?

A. Call her a few hours later on the phone and tell her how much you
liked her, and then ask her out for later that evening.

B. Wait a day or two, then call to say hi. Talk a few minutes, then
tell her you have to go. Hang up without making any future plans.

C. Call the number right there in front of her to make sure it's real.
If it is, call her a couple days later with your Caller ID blocked so she
doesn't know it's you, and when she answers ask her out for a drink

D. Wait three days, then call and ask her out on a date for the next night.

The Answer:


If you answered A, you just might be scaring off women by coming on too strong with them.

If you answered C, you need to realize that women these days just don't find "stalker-like" behavior to be cute.

B and D both seem like solid answers, but one actually ten times better than the other. Read on to find out why...


9. You had a first date with a woman. It went well. At the end you kissed her for a few minutes, and there was some chemistry in the air. She had to get to bed because she had a meeting at seven the next morning. How should you follow up?

A. Send red roses to her work, with a note that says "I had fun last
night, you are a very special lady".

B. Call her the next morning early, to make sure she's awake for her
meeting... and tell her you had a good time. While you're on the phone,
ask her out on another date.

C. Wait until the next night, then call her to say hi. Talk a few minutes,
then hang up without asking her out again.

D. Wait three days, then call her. When she answers, say hi, talk for
a few minutes, then ask her out on another date for the weekend at a
nice restaurant... to show her that you're "seriously interested".

The Answer:

Ya know, it pains me every time I hear about a guy doing something along the lines of Answers C and D. That's because usually when I hear about it, it's from one of my female friends... who's asking me for advice on how to get rid of him.

These are both great examples of how guys can screw up a good thing by coming on too strong. People are attracted to what they can't have... and this is especially true when it comes to attractive women.

By "bulldozing" her the next day with roses, or even a phone call and a date request, in her mind she's "got you"... and you're automatically classified with the rest of the "loser" guys who are lined up to drool over her.

On the other hand, if you make yourself a challenge, you'll completely stand out from the crowd... and believe me, she'll take notice.

Now, a lot of guys are very good at "faking it"... that is, "pretending" to be a challenge when in reality they are completely crazy over a woman.

Well guess what?

Attractive women have SO MUCH experience with men that 9 times out of 10 they can tell exactly when you are faking it and when you're not.

This is getting a little deep here, but bear with me...

Take Answer D for example. A lot of guys will wait it out for 3 whole days before calling, because they want to "play it cool" and not seem too interested.

Nothing wrong with that... but... then they'll do something like ask her out to a nice restaurant to show her that their "seriously interested".

What do you think that says to a woman?

It tells that you waited 3 days JUST TO WAIT!

It tells her that you really are interested, but you tried to manipulate her into thinking you weren't by waiting 3 days to call... and then you go and blow your own cover by asking her out to a nice restaurant.

I know this sounds a little complex, but not to women. They are masters at these situations, and they always know exactly what's going on.

So if you're gonna try to fake it, don't do it the same way every other guy does.

So what do you do instead? Try Answer 3. Call her a couple of days later, say your hellos... then end the conversation WITHOUT asking her out again.

Doing this will build MASSIVE curiosity in a woman. On one hand, she'll think you're interested because you called. On the other hand, she'll wonder if you really are interested, because you didn't ask her out again.

And she'll keep on wondering until she talks to you again.

This is a guaranteed way o build up powerful feelings of anticipation, excitement, and ATTRACTION in a woman. And that's a good thing.


10. You met a girl in line at the grocery store, and your conversation led to her joining you for a cup of coffee right then and there. The conversation was interesting and fun. You called her the next day to say hi, but you got her voicemail, and she didn't call you back. It's been two days since then. What should you do?

A. Blow her off. A woman who doesn't return phone calls is flakey anyway.

B. Call her again, and if she answers, don't even mention that she never
called you back. Proceed as you would normally, and proceed to ask
her to coffee again sometime.

C. Call when you think she won't be home, and leave her another
message asking her to call you.

D. Call her in the evening when she's likely to be home, and
ask her point blank why she didn't return your call.

The Answer:

I used to blow women off if they didn't call me back after I left a message, but now I usually give them one more chance.

Here's why: Women are flaky. Not deliberately... they just don't consider flaking on a date or not returning a phone call to be outside the bounds of common social courtesy.

And unfortunately, it's going to happen to every guy once in a while. (There are things you can do to decrease the chances, but that's an entirely different issue).

The important thing here is that when you do call her again, DON'T EVEN MENTION that she didn't return your first phone call. Mentioning it shows that you CARED that she didn't call you back... and women will look at that as a sign of neediness.

Not good.

Instead, try her again a few days later (not that same night, jackass). When she answers, play it cool, and proceed exactly as though nothing happened. Because to her, it wasn't a big deal that she didn't return your call. So don't make it one.

Now, knowing what to do when a woman doesn't call you back is only a small piece of the puzzle.

You obviously need to know how to get a woman to be interested enough to give you her number in the first place before she can NOT take return your call!

Well, as you can probably imagine, I've spent a lot of years now figuring out how to become the kind of guy that women want to be around.

I've spent a lot of time watching guys who are what you might call "Naturals" with women.

I've spent a lot of time trying out just about every imaginable idea and strategy with women...

And guess what?

Most of them SUCKED.

Most of them didn't work.

Most of them felt strange and manipulative.

Most of them were just plain not good.

After trying all this stuff and feeling around in the dark for quite a long time, I started to realize that my problem wasn't the TECHNIQUES I was using, it was the way I was approaching things.

You see, I hadn't really taken the time to understand women and the psychology of dating and attraction.

I was just trying to learn tricks, hoping that they would magically fix everything for me.

Well, they didn't.

JUST KEEP TRYING OKAY!
Remember: Practice makes perfect....Well, I hope so!

Wanita Oh Wanita


  • Jika kamu sungguh-sungguh ingin berteman lebih dekat sama dia, dia kira kamu agresif amat ngejarnya, kalo tidak dia bilang kamu sok cool padahal jelek.

  • Jika kamu banyak teman wanita, dia bilang kamu playboy, jika temenmu lelaki semua, apalagi yang ganteng-ganteng dia malah seneng, nah loh gawat.

  • Jika kamu berdebat dengannya, nyata-nyata kita bener kok buntut-buntutnya cowok selalu mesti ngalah, jika tidak kita gak gentleman katanya, wong aneh.

  • Jika kamu banyak mengomentari dia demi kebaikan dia, dia bilang kamu rewel kaya cewek aja, dia bilang "nyokap gue aja nga serewel eloe", jika kamu diam, kamu gak punya pendirian katanya.

  • Jika kamu beritahu dia semua masalah kamu, dia bilang kok kamu cengeng amat sih, jika tidak dia nanya melulu sampe kamu ngomong, serba salah.

  • Jika kamu bilang kamu gak ngerti, dia bilang kamu gak pengertian, jika kamu bilang ngerti-ngerti sampe manggut-manggut, dia bilang "kamu sok tau aja", kasian gak???

  • Jika dia mendadak diam membisu, kamu harus bisa mengerti apa maunya, jika kamu tidak tau apa maunya, dia bilang "kita gak cocok deh!", eh emangnya kita bisa telepati kali????

  • Jika kamu sensitive, dia bilang kamu lembek, jika kamu gak show perasaan, dia bilang kamu garing, pilih sana, kemana-mana jadi kue.

  • Jika kamu sungguh-sungguh menginginkan dia, dia akan naik harga jadi jualnya mahal amat, jika kamu sudah minta ampun, bangkrut dan give up, dia bilang kamu gak benar-benar menginginkan dia.

  • Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam, tapi kalau dia yang menyakitimu, itu karena kamu terlalu posesif dan terlalu sulit untuk dibuat bahagia, gila kan???

How Romantic r U?


Ambil selembar kertas, pilih jawaban (tapi jgn nyontek kunci jawabannya ya!)
Jumlah kan..Lalu lihatlah seberapa ROMANTIS-nya kah dirimu...?
But dont take it too serious lah, namanya juga GAME :p

1. WARNA RAMBUT FAVE...?
a) Warna tua
b) Warna muda

2. KENCAN PERTAMA...?
a) Ngajak dia ke Bday Party-nya teman
b) Dinner

3. WARNA-MU...?
a) Pink, Purple
b) Yellow, Orange, Gold
c) Blue, White
d) Turquoise

4. SPORT...?
a) Swimming, Soccer, Basketball,
b) Bilyard, Bowling, Fitness, Jogging
c) Racing,Hiking, Wall-climbing

5. SHOPPING AT...?
a) Guess, Mango
b) Matahari Dept. Store
c) Distro/ Jahit baju at Modiste

6. PENGEN TINGGAL DI...?
a) Bali
b) Malang, Yogya
c) Jakarta, Singapore, Sydney
d) Surabaya,Boston, San Fransisco

7. LIBURAN MUSIM PANAS KE...?
a) The Beach
b) Mountain

8. BULAN KELAHIRAN...?
a) January
b) February
c) March
d) April
e) May
f) june
g) July
h) August
i) September
j) October
k) November
l) December

9. WAKTU SENGGANG...?
a) Dirumah aja
b) Go out with friends

10.KALO NGE-BAND...?
a) guitar
b) bass-guitar
c) Drums
d) Triangle


**************************************
****ANSWERS*****ANSWERS*****ANSWERS***

1. a) Warna tua = Sexy [5
b) Warna muda = Sweet [2

2. a) Ngajak dia ke Bday Party-nya teman = playful [2
b) Dinner = romantis [5

3. a) Pink, Purple = cute [2
b) Yellow, Orange, Gold = loud [3
c) Blue, White = cool [5
d) Turquoise = sexy [5

4. a) Swimming, Soccer, Basketball, = active [2
b) Bilyard, Bowling, Fitness, Jogging = attractive [4
c) Racing,Hiking, Wall-climbing = daring [5

5. a) Guess, Mango = tasteful,exclusive [7
b) Matahari Dept. Store = ordinary,down to earth [2
c) Distro/ Jahit baju at Modiste = original,stylish [5

6. a) Bali = enjoy the beauty of life [2
b) Malang, Yogya = pasif,relax [3
c) Jakarta, Singapore, Sydney = money-oriented,busy [5
d) Surabaya,Boston, San Fransisco = between a) & b) [4

7. a) The Beach = tan,likes the sun [5
b) Mountain = pale and original [2

8. a) January = popular [5
b) February = lovely [2
c) March = loud [2
d) April = playful [5
e) May = happy [5
f) june = chills a lot [5
g) July = smooth [2
h) August = fun [5
i) September = quiet [2
j) October = out-going [2
k) November = cool [5
l) December = warm [2

9. a) Dirumah aja = quiet, romantic [5
b) Go out with friends = crazy [5

10.a) guitar = eye-catching [5
b) bass-guitar = mellow [2
c) Drums = loud [2
d) Triangle = crazy [5


***********************************
***SCORES*****SCORES*****SCORES****


BELOW 22 = LOUSY...GET A LIFE, MAN!!

22-26 = OKEY

27-35 = Rather ROMANTIC

36+ = SUPER ROMANTIC... U ROCK !